Procedure

Als je deel gaat nemen aan een psychologisch onderzoek of assessment dan ontvang je van ons een schriftelijke uitnodiging met daarin de afgesproken datum, tijd en locatie. Tevens sturen wij een folder toe met daarin de gang van zaken omtrent het psychologisch onderzoek en ook jouw rechten in deze.

Bij een volledig testonderzoek begint de dag voor jou om 09.30 uur precies. De eindtijd is mede afhankelijk van zowel het testprogramma als van de snelheid van werken, m.n. bij onderdelen zonder tijdslimiet en ligt veelal tussen 15.00 en 17.00 uur.

Vragenlijsten zijn niet tijdgeboden. Capaciteitentests hebben daarentegen een vaste tijdsduur, waarbij je binnen de vooraf genoemde tijd zoveel mogelijk juiste antwoorden moet produceren. Het gebruik van een rekenmachine is niet toegestaan. Wel wordt kladpapier verstrekt voor eventuele berekeningen.

Tussen de middag is er een lunchpauze. De lunch wordt door ons verzorgd, je hoeft zelf niets mee te nemen. Mocht je behoefte hebben aan een extra rustmoment of gewoon even de benen willen strekken geef dit dan aan bij de testassistente.

Ons bureau is gevestigd vlakbij het trein- en busstation in Goes. Het is dus geen probleem om ons kantoor met het openbaar vervoer te bereiken. Kom je met de auto dan kun je vaak wel parkeren op ons eigen parkeerterrein of anders bij het (gratis) parkeerterrein langs het spoor.

De ervaring leert dat een testdag behoorlijk vermoeiend kan zijn. Probeer dus zo uitgerust mogelijk aan de start te verschijnen.